طراحی داخلی دفتر یاد

آشنایی با انواع سبک های دکوراسیون و طراحی داخلی (نمونه های جذاب)
برای داشتن یک محیط امن، زیبا و آرامش‌بخش در منزل و یا محل کار خود، باید برای طراحی داخلی آن محیط اهمیت بسیاری قائل شوید. طراحی داخلی یک فضا می‌تواند بر اساس نیازها، سبک زندگی، فرهنگ‌ها و علایق فرد یا افراد حاضر در آن مکان انجام شود تا بتواند با روحیات، خلق و خو و ذهنیت افرادی که قرار است در آن مکان وقت خود را بگذرانند تطابق داشته باشد. نوع تعامل افراد با محیط اطراف خود می‌تواند تاثیر مستقیمی بر میزان شادی، خلاقیت، کارآمدی و وضعیت رفتار و روحیات آن‌ها داشته باشد. تمامی این موارد نشان می‌دهند که چقدر می‌تواند طراحی داخلی محیط منزل و یا محل کار شما اهمیت داشته باشد. با توجه به میزان اهمیت این مسئله، بد نیست که پیش از هرگونه اقدامی ابتدا با معنا و مفهوم طراحی داخلی آشنا شده و سپس اطلاعات کافی درباره عناصر طراحی داخلی، سبک‌های مختلف طراحی داخلی، کاربردهای طراحی داخلی، مراحل و ابزار طراحی داخلی و یک شرکت ساختمانی و پیمانکاری معتبر و مطمئن بدست آورید تا طراحی داخلی منزل یا محیط کاری خود را به افراد مجرب و ماهر بسپارید.

طراحی داخلی چیست؟
طراح داخلی (Interior Design) به تلفیق علم و هنر در راستای تغییر فضای داخلی انواع ساختمان برای بدست آوردن یک محیط زیبا، امن و کاملا کاربردی گفته می‌شود. به عبارت دیگر طراحی داخلی یک فرایند است که با برنامه‌ریزی، نظارت و اجرا، میان عناصر و المان‌های مختلف هماهنگی و تناسب ایجاد می‌کند. به فردی که مسئولیت انجام تحقیق، برنامه‌ریزی، هماهنگی و مدیریت تمامی مراحل طراحی داخلی را بر عهده دارد، طراح داخلی گفته می‌شود. فعالیت‌های طراحان داخلی که از نقاشی دیوارهای ساختمان تا چیدن لوازم تزئینی در منزل را شامل می‌شود، در راستای طراحی، تغییر و نوسازی ظاهر و باطن فضای داخلی ساختمان است. طراحان باید برای پیش بردن فعالیت‌های خود با پیمانکاران و معماران ساختمان نیز در ارتباط باشند.

به طور کلی طراحی داخلی شامل نقشه‌کشی و فرم‌دهی به فضاهای داخلی یک ساختمان توسط انسان می‌باشد که ارتباط بسیار نزدیکی با علم معماری دارد. تمامی فعالیت‌های یک طراح داخلی در 4 بعد پیشرفت مفهومی، برقراری ارتباط با سرمایه‌گذاران پروژه، مدیریت و اجرای طرح پروژه خلاصه می‌شود.

چه تفاوتی میان دکوراتور داخلی و طراح داخلی وجود دارد؟


تعریف دکوراتور داخلی: وظایف دکوراتورهای داخلی تخصصی‌تر از طراحان داخلی است. این افراد باید امکانات و پتانسیل موجود در فضای پیش رو را دیده و بدون نیاز به تغییر در پایه‌های فضا، آن مکان را طراحی نموده و یک حس خاص در آن ایجاد کند. ممکن است دکوراتورهای داخلی نسبت به طراحان داخلی از دانش عمیق‌تری درباره اصول و سبک‌های طراحی بهره‌مند باشند.
تعریف طراح داخلی: یک طراح داخلی وظیفه دارد در رشته‌های مختلف دانش عمیقی داشته باشد تا بتواند یک فضای جذاب و در عین حال مطابق قوانین و مقررات ایجاد کند. طراحان داخلی اغلب در نقش مدیر پروژه فعالیت دارند و باید تمامی مراحل یک پروژه را برنامه‌ریزی کرده و بر تمامی جوانب آن نظارت داشته باشند.
به طور کلی هم طراحان داخلی و هم دکوراتورهای داخلی باید درباره موارد زیر اطلاعات کافی داشته باشند:

سبک‌های طراحی
انتخاب مبلمان و لوازم خواب
پارچه‌ها و بافت‌ها
آثار هنری و دکوراتیو
محل قرارگیری و بهسازی پنجره‌ها
رنگ‌ها و نورپردازی محل مورد نظر
وسایل روشنایی
فرش و قالی متناسب با هر سبک طراحی
تجهیزات جانبی
اما طراحان داخلی باید علاوه بر مواردی که پیش از این بیان کردیم، درباره مواردی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم نیز دانش و اطلاعات خود را افزایش دهند:

طراحی نورپردازی و صدا
طراحی درها و پنجره‌ها
سنگ‌کاری و کاشی‌کاری
انتخاب کفپوش
طراحی کابینت و فضای آشپزخانه
برنامه‌ریزی برای فضاهای مختلف
طراحی لوله‌کشی فضای مورد نظر

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *